Groepsreizen Ardennen: Duke Travel, dé Specialist!

Duke Travel is niet alleen gespecialiseerd in groepsreizen naar de Ardennen.
Wij organiseren diverse soorten groepsreizen op maat: Wintersportreizen, Stedenreizen, Sport/actiefreizen en Incentives . Deze reizen verzorgen wij tot in de puntjes voor bedrijven, scholen, studenten- en jongerengroepen, families, vrienden, ……
 

Complete organisatie …

Wij nemen ook voor uw groepsreis Ardennen de totale organisatie voor onze rekening, zodat u zich op uw deelnemers kunt concentreren.

Persoonlijke benadering

Duke Travel heeft een gevarieerd aanbod aan bestemmingen, accommodaties, vervoersmogelijkheden, excursies en activiteiten. De medewerkers van het Duke Travel team hebben de meeste bestemmingen zelf bezocht, waardoor zij in staat zijn u een goed
en persoonlijk advies te geven. Duke Travel helpt u graag bij het maken van de juiste keuze met  uw groepsreis naar de Ardennen.

Vertrouwen

Al meer dan 20 jaar zijn wij op de Nederlandse en Belgische reizenmarkt actief. Daarnaast hebben we sinds 10 jaar een snel groeiende groep Duitse klanten. De tevredenheid van onze klanten blijkt al uit het feit dat de meerderheid van onze groepen met regelmaat bij ons terugkomen. Soms al meer dan 10 jaar.

SGR & Keurmerk Touringcarbedrijf & Unigarant

Duke Travel biedt u de zekerheid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden - het Keurmerk Touringcarbedrijf en Unigarant verzekeringen.

 •  De SGR  stelt uw reisgeld veilig zonder extra kosten!
 •  Het keurmerk Busbedrijf zorgt voor uw veiligheid.
 •  En met Unigarant als partner gaat u goed verzekerd op 
 

Uw ideeën voor een Groepsreis Ardennen

Wij hebben een luisterend oor naar onze klanten en kunnen zo speciaal uw ideeën en voorstellen in het programma verwerken.

Wat nu verder

1e. U krijgt van ons een offerte op maat en een volledig informatiepakket.
Natuurlijk kunnen de voorbeeldreizen naar wens uitgebreid of ingekort worden en passen we programmapunten aan uw wensen aan.
2e. Wij verwachten van u alleen een voorlopige vooraanmelding. Wij houden dan uw plaatsje vrij, zodat uw deelnemers zich bij u kunnen opgeven.
3e. Bij voldoende deelname kunt u de reis bij ons bevestigen en doet u een aanbetaling van
€ 50,- p.p. (rest in overleg)
4e. Ca. 1 maand voor vertrek ontvangt u uw reispapieren.

 

Met vriendelijke groet,

Het Duke Travel Team